Desi au existat speculatii cum ca Liviu Varciu nu va mai aparea si in 2019, la Antena 1, postul TV din Baneasa a facut astazi anuntul oficial in privinta vedetei. Serialul „Fructul oprit” revine, diseara, de la ora 20.00, la Antena 1, cu primul episod din acest an al productiei. Dupa o pauza de sarbatori, sezonul 2 continua cu schimbari majore in viata protagonistilor si a apropiatilor lor, dar si cu dezvaluiri care vor da peste cap universul tuturor.

Drama, emotie, iubire, rasturnari de situatie si suspans, toate acestea se vor regasi in episodul 18 din acest sezon.

Nenorocirea se abate din nou asupra casei Caragea si a membrilor ei. Hotarati sa lupte pentru iubirea lor, Sonia (Michaela Prosan) si Alex (Petru Paun) fug impreuna exact in ziua in care ea trebuia sa paseasca in fata altarului la bratul lui Adrian (Bogdan Albulescu), insa un accident ingrozitor curma tot.  “Mihai Lazarescu este un idiot! Cum sa te urci beat la volan? (…)Parca e un blestem de care familia noastra nu mai scapa”, spune Ana (Cristina Ciobanasu), despre situatia grea cu care se confrunta din nou familia ei. “Asa tata, asa fiu! Niste criminali!”, reactioneaza Ioan (Vlad Gherman).

Cei doi isi aduc aminte de discutia pe care au avut-o cu Alex, inainte ca el si Sonia sa fuga impreuna. “Daca eu si Sonia patim ceva, va rog …”, este mesajul lui Alex, telespectatorii urmand sa afle in aceasta seara, de la ora 20.00, la Antena 1, despre ce rugaminte este vorba, dar si ce s-a intamplat cu Sonia, Alex si Mihai (Conrad Mericoffer) in urma accidentului teribil.

Discutii despre cele intamplate sunt si in bucataria oltenilor Boasca. “Cand inchid ochii ii vad pe toti in fata bradului si, dupa aia, nenorocirea…”, ii marturiseste Lina (Adriana Trandafir) sotului ei.  “Asta e, daca poftesti la femeia altuia. El a furat-o, intr-un fel, de la barbatu-sau si de la copilasul ei. Ea a vrut sa fie furata… Si Dumnezeu nu doarme”, spune Sile (Marian Ralea).

In ciuda celor petrecute, Dan Lazarescu (Doru Ana) si Roxana Baicu Popovici (Carmen Tanase) continua sa-si duca mai departe planul de razbunare. „Am eu o metoda sa o fac pe Magda sa dispara definitiv din viata lui”, o asigura Dan pe Roxana, referindu-se la Magda (Maia Morgenstern) si Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). Ce pun cei doi la cale, dar si ce decide sa faca Cristescu, diseara, in continuarea sezonului 2 “Fructul oprit”, la Antena 1. “E ultima oara cand te mai iei de oamenii pe care ii iubesc!”, ii transmite Cristescu rivalului sau.

coral