Antonia se numara printre cele mai frumoase si indragite femei din Romania. Cu toate ca este o persoana destul de calculata, sambata seara, artista a rabufnit in cadrul concertului pe care il sustinea.

Fiind perioada balulilor, majoritatea artistilor sunt prinsi in cantari si concerte. Sambata seara, in cadrul concertului sustinut la balul bobocilor, intr-un cunoscut club din Bucuresti, frumoasa Antonia nu a mai putut suporta si a rabufnit.

Artista s-a luat de doi tineri care au avut o tentativa de a se lua la bataie. Fiind deranjata de acest lucru, nu a mai tacut si a zis fix ce gandeste, fara perdea. "Mama, ce urat. Numai la noi in tara se intampla asa ceva. *** gura ma-tii.", au fost cuvintele Antoniei, dupa care s-a retras de pe scena.
Are o relatie foarte buna cu soacra

Artista a recunoscut recent intr-un interviu faptul ca are o relatie foarte buna cu soacra ei, mama lui Alex Velea, cu care se intelege de minune si care o ajuta de fiecare data cand are progamul prea solicitant. "Eu si Alex stam cu ei si, daca noi avem treaba ca si acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult sa facem parte din viata lor. Daca iti iei bona nu inseamna ca nu vrei sa faci parte din viata lor. Avem bunici si nu avem nevoie sa apelam la bona.", a declarat Antonia, potrivit Viva.ro.

coral