Alex Velea a primit o lovitura dura inca din primele zile ale anului, sefii de la Antena 1 l-au concediat de la emisiunea “Acces direct“. Se pare ca motivul care a dus la aceasta decizie este chiar iubita lui, Antonia, care, bucurandu-se de un adevarat succes pe plan muzical, a facut tot posibilul sa il ajute si pe tatal copiilor ei.

Cei doi au programate foarte multe concerte in urmatoarea perioada, iar sefii de la Antena 1 au considerat ca nu poate sa faca fata si programului fix, unde trebuia sa fie prezent in emisiune alaturi de Simona Gherghe, astfel ca i-au lasat ocazia sa se ocupe doar de cariera lui muzicala.

“Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul ca a fost un coleg minunat. Alex stiti cu totii ca are o cariera in muzica de mare succes si e dificil sa fii foarte bun acolo si sa vii si la un program zilnic de doua ore… e destul de complicat. Asa ca, a ales sa mearga mai departe cu proiectele muzicale si stiu de la el ca pregateste ceva foarte tare. O sa ne spuna el mai multe. Asadar, multumim Alex Velea si ii spun si „La multi ani”, din cate stiu este si Ionut”, a spus Simona Gherghe la inceputul emisiunii.

Nu isi dorea sa plece de la emisiune

Va reamintim ca in urma cu doar doua zile, Alex Velea a facut o declaratie care nimic nu prevestea anuntul trist, de unde deducem ca artistul nu isi dorea sa plece de la emisiune. “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni pana vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colega foarte buna si o prietena adevarata, mi-e super draga, am de invatat de la ea, relatia noastra de amicitie este intr-un continuu progres, imi place”, a spus Alex Velea.

coral