Exista si momente mai putin placute in viata fiecarei vedete, iar atunci cand este vorba despre sanatate totul trece in plan secund. Si Antonia a avut parte, in urma cu doar cateva zile, de o astfel de experienta, iar familia si fanii i-au fost alaturi si i-au transmis toate gandurile bune.

Operatia respectiva a avut loc in mare secret si, deocamdata, nu se stiu mai multe detalii despre situatia medicala. In cadrul unui interviu oferit, Antonia a anuntat ca nu poate sa onoreze contractul semnat cu un club cunoscut de la malul Marii Negre, unde urma sa sustina un concert. Partenera de viata a lui Alex Velea nu a oferit alte amanunte legate de diagnosticul fixat de medici sau despre perioada de recuperare.

“Regret ca nu ma pot intalni cu publicul (…) pe 31 ianuarie, asa cum era stabilit, insa operatia prin care am trecut de curand nu imi permite sa urc pe scena de data aceasta. Sper sa ne vedem curand!”, a declarat Antonia, iar mesajul a fost transmis, totodata, si de reprezentantii localului de lux de la malul marii.

Pe pagina sa de socializare, Antonia a postat, pe 30 ianuarie, o fotografie sugestiva, iar vizitatorii paginii au incercat sa traga concluzii din fiecare detaliu vizual. Vedeta tine mana in asa fel incat sa poate trage concluzia ca acolo a fost problema medicala, insa – fireste – acestea sunt doar speculatii. Este important, de altfel, ca Antonia a trecut peste momentele dificile, iar acum este pregatita pentru a face din nou show, asa cum si-a obisnuit admiratorii.

coral