Antonia a fost operata de urgenta. Interventia a avut loc acum cateva zile, in mare secret. Nu se stiu inca detalii despre starea ei, insa cantareata si-a anulat un concert.

Artista a ajuns la spital in urma cu cateva zile, unde a fost nevoita sa suporte o operatie. Toata lumea a fost alaturi de vedeta, de la familie, prieteni si fani. Antonia nu a vrut sa dea prea multe detalii despre ce s-a intamplat cu ea, insa a anuntat in cadrul unui interviu, ca nu va putea sa onoreze un concert de la malul Marii Negre.

„Regret ca nu ma pot intalni cu publicul de la Fratelli Constanta pe 31 ianuarie, asa cum era stabilit, insa operatia prin care am trecut de curand nu imi permite sa urc pe scena de data aceasta. Sper sa ne vedem curand!”, a spus Antonia.

Asemanare cu situatia Irine Rimes

Cand fanii au aflat ce a patit Antonia s-au dus cu gandul la Irina Rimes, care a trecut printr-o situatie asemanatoare chiar la inceput de an.

„In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picatura de sampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt si eu ca e sarbatoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara si mirosul de artificii. Cele mai dragute asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spalata, hranita si gaurita la fiecare 3 ore pentru analize”, a povestit Irina Rimes atunci.

coral