Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar vedeta are grijă ca întotdeauna să arate impecabil. Recent, artista și-a făcut o intervenție estetică la față.

Nu este prima dată când apelează la aceste metode de înfrumusețare. Antonia și-a făcut ‘terapia vampir’, singura intervenție estetică pe care o are la față.

Iubita lui Alex Velea a vorbit deschis despre acest procedeu și a mărturisit că pielea ei va fi precum cea a unui bebeluș.

Antonia s-a pozat la câteva zile după această intervenție de înfrumusețare, însă semnele de la ac încă se observă pe fața sa. Rezultatul va fi unul spectaculos, iar vedeta va avea un ten de invidiat.

Recent, Antonia a dezvăluit cum se menține în formă. „Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate”, a declarat artista pentru Viva.

Iubita lui Alex Velea a vorbit și despre intervențiile pe care le are la nivelul feței.

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani.

Din contră, cred că trebuie să învățăm să începem devreme să avem grijă de tenul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te sperii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, a mai adăugat Antonia.

coral