News Flash:

ANUNȚ. Noi reglementări de circulație în zona străzii Uzinei Electrice și în cartierul Grigorescu

9 Mai 2019
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
reglementari circulatie

Primăria Cluj-Napoca anunță noi reglementări de circulație în zona străzii Uzinei Electrice și în cartierul Grigorescu, ca urmare a implementării deciziilor Comisiei de circulație, astfel:

  • reconfigurarea benzilor carosabile de pe strada Uzinei Electrice la intersecția cu Splaiul Independenței în sensul că intrarea pe str. Uzinei Electrice se va face pe 2 benzi, iar ieșirea în Splaiul Indepedenței pe o bandă carosabilă;
  • cele 2 benzi carosabile de ieșire de pe pod Garibaldi în Splaiul Independenței permit circulația pe direcția înainte și la dreapta de pe banda 1, respectiv înainte și la stânga de pe banda 2;
  • reconfigurarea benzilor carosabile de pe strada Miraslău, tronsonul cuprins între str. Donat și str. Fântânele, în sensul că se asigură 2 benzi la intrarea de pe str.Miraslău în intersecția str. Miraslău-Fântânele (față de o bandă cum era inițial).

Noile reglementări de circulație au fost materializate în teren prin marcaje rutiere, iar în urma monitorizării situației, programele de semaforizare se vor adapta ținând cont de modificarea benzilor de circulație.

Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anunt reglementari circulatie cartier grigorescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043101 (s)