Incidentele în traficul din București sunt la ordinea zilei. Din cauza aglomerației, șoferul unui BMW nu a mai avut răbdare să stea ”la coadă”, astfel că a depășit colana de mașini chiar pe linia tramvaiului 32. Numai că a dat peste un vatman care, pur și simplu, a intrat în el și i-a împins mașina.

Revoltat a fost șoferul BMW-ului, deși se afla cu autoturismul acolo unde nu ar fi trebuit să fie. În urma incidentului, conducătorul auto s-a ales cu o amendă și permisul suspendat. Ulterior, acesta și-a scos la vânzare bolidul. A postat, în mediul on-line, un anunț de-a dreptul incredibil.

„BMW 520 Luxury 184 cai, 4 butoane, an curat 2014! Adaptive cruise control (păstrează distanţa şi ajustează viteza pe autostradă faţă de maşina din față), încălzire în scaune. Maşină personală, nefumător! Ţin să precizez că maşina este întreţinută obsesiv!!! Şi nu mă grăbesc să o dau, deoarece arată şi merge ireproşabil! Motivul vânzării: vreau să-mi iau ceva mai nou”, este anunțul postat de șoferul BMW-ului, care a “uitat”, însă, să precizeze că mașina este puțin avariată în urma coliziunii cu tramvaiul.

Acesta solicită 17.900 de euro în schimbul mașinii.
Reacția poliției: ”Nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului!”

În urma acestui incident, polițiștii de la Rutieră au emis un comunicat care a lămurit întreaga situație.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

coral