Andreea Balan a facut stop cardiac exact in timpul operatiei de cezariana! Din fericire, medicii de la Sanador au resit sa o salveze, iar imediat a vazut lumina zilei fetita ei.

In prezent, bebelusul se simte foarte bine, iar proaspata mamica a fost transferata intr-un salon de ingrijire post-natala.

„Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze. Andreea Balan a fost transferata din sectia ATI in salon de ingrijire post-natala, iar starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste.​

Artista Andreea Balan a trecut printr-o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a suferit o complicatie critica/majora ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare, dar care a fost gestionata cu succes de echipa medicala. Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei”, au explicat reprezentantii spitalului Sanador, conform spynews.ro.
George Burcea a confirmat ca Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator

Luni noapte, cu putin timp inainte de ora 22:00, s-au confirmat zvonurile infioratoare potrivit carora Andreea Balan a facut un stop cardio-respirator. Anuntul oficial a venit chiar de la sotul artistei. “In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca, intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg.

Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea”, a declarat sotul artistei.

coral