Actorul Mihai Bobonete si-a tinut fanii cu sufletul la gura dupa ce a trecut printr-o perioada in care sanatatea sa a fost pusa in pericol maxim. Diagnosticul a fost unul dur, pneumotorax masiv, insa Mihai Bobonete a reusit sa treaca penste momentele dificile.

Acum, Mihai se pregateste sa revina pe marile ecrane, iar vestile sunt foarte, foarte bune. Din 15 februarie, Mihai ii imprumuta din nou vocea adorabilului Emmet din ,,Marea Aventura Lego 2”.

Mihai Bobonete considera ca este o reala provocare dublajul unui personaj animat: ”Mi se pare o munca extraordinar de dificila. Nu as putea sa o fac foarte mult timp, pentru ca nu am calitatile necesare, nici tehnice, nici fizice. Stand up-ul este mai usor, imi vine mai la indemana dupa atatia ani”, declara actorul, preluat de libertatea.ro.

In ceea ce priveste personajul sau, Mihai Bobonete spune ca ”noua misiune a lui Emmet este putin mai complicata de aceasta data, cand o sa vedeti ca ajunge si in spatiu, insa asta va las pe voi sa descoperiti uitandu-va la film”.

Bobita a fost operat la un spital privat din Bucuresti

Bobita din Las Fierbinti, cum mai este cunoscut Mihai Bobonete, a fost operat  la un spital privat din Capitala. Costul interventiei ar fi fost de 6.000 de lei, la care s-a adaugat inclusiv plata cazarii.

Pentru fiecare noapte de spitalizare clinica cere 570 de lei. In cazul persoanelor care sufera de o afectiune asemanatoare, programarea pentru operatie nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, acesta vine la spital numai cand trebuie sa opereze un pacient.

„Vine doctorul Orghidan doar pentru interventii, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, daca este cazul, se achita spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o camera dubla, pe noapte”, a spus o sursa din spital.

coral