La nici 24 de ore de cand a intrat aproape goala pe teren, in finala Ligii Campionilor, Kinsey Wolansky a lansat un apel disperat pe o cunoscuta retea de socializare. Mesajul focoasei rusoaice le-a facut pe multe dintre vedete sa se gandeasca cu groaza la ce ar face daca, in urma unei situatii nefericite, ar ajunge in situatia ei.

Kinsey Wolansky, apel disperat dupa ce a intrerupt finala Ligii Campionilor

In varsta de 22 de ani, Kinsey Wolanski s-a trezit intr-un cosmar la cateva ore de cand a facut senzatie pe teren, in finala Ligii Campionilor. Ea a ramas cu foarte putini urmaritori pe contul ei de Instagram, desi, la scurt timp dupa “victoria” bifata in timpul partidei dintre Tottenham – Liverpool 0-2, a fost asaltata de cereri. Mai mult, la ora transmiterii acestei stiri, modelul rus avea doar doua poze pe contul de Facebook, iar pe Instagram, 10 postari. Disperata, ea a lansat pe Insta Story un apel prin care ii indeamna pe cei care au ramas sa ii urmareasca activitatea din viata virtuala sa o ajute sa-i recupereze pe cei pierduti dupa gestul sau. Mesajul scris de ea pe o fotografie mai veche este: “I lost my 2.5 m followers. Help me to get them back (n.r.: Am pierdut 2,5 milioane de urmaritori. Ajutati-ma sa ii aduc inapoi) ”.

Va reamintim ca in minutul 19 al meciuluidintre Tottenham – Liverpool 0-2, disputat in finala Ligii Campionilor, vedeta si-a facut aparitia intr-un costum de baie de sexy si provocator, pe care avea scris mesajul: “Vitaly Uncensored” – reprezinta unui site de farse care foloseste tematica de natura sexuala. .. Iar dupa ce a fost prinsa de cei de la paza, ea a fost arestata.

Iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy, detine un site unde face farse XXX. YouTuber-ul a intrat la randul sau pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014 ca sa faca reclama afacerii sale, iar de atunci, el a primit interdictie sa intre pe stadioanele din Europa.

coral