News Flash:

Aproape 3.000 de elevi din Cluj vor primi o masă gratuită la școală

13 Septembrie 2020
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi mancare gratuita

Elevii din Cluj vor primi câte o masa caldă sau un pachețel alimentar în noul an școlar. Aproape 3.000 de elevi vor avea asigurată mâncarea în fiecare zi.

Școlile din Cluj care le asigură elevilor săi mâncare zilnică sunt Colegiul Pedagogic cu peste 800 de elevi și preșcolari, Colegiul Tehnic „Napoca”, unde peste 360 de elevi vor beneficia de mâncare gratis și Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” cu aproape 1.700 de elevi, conform EBS Radio.

În România există 150 de școli care sunt trecute pe lista unităților de învățământ care beneficiază de programul „O masă caldă”. Dintre acestea, cele 3 menționate mai sus sunt de la Cluj.

Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” din Cluj le va oferi elevilor din clasele primare și preșcolarilor o masa caldă pe zi la cantina școlii. Elevii din clasele gimnaziale și din liceu vor servi masa la cantinele Primăriei.

Colegiul Napoca va avea regim catering pentru elevii săi.

Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” elevii din clasele primare vor primi mâncarea în regim de catering. Pentru cei din clasele gimnaziale și din liceu, instituția oferă câte un pachet alimentar pe zi.

Aceste mese vor fi asigurate din bugetul local, ca ulterior suma totală să fie recuperate din bugetul central. Cele trei școli vor cheltui cu aceste mese peste 2,2 milioane de lei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

elevi masa gratuita scoli cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 33 queries | Mysql time :0.077262 (s)