Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor, marți, în tot județul Timiș. Oamenii legii le-au dat amenzi de aproape 70.000 de lei celor care nu au purtat mască și au verificat 50 de mijloace de transport în comun.

Polițiștii și jandarmii au făcut controale în societățile comerciale, zonele aglomerate, dar și în mijloacele de transport persoane. Le-au dat sute de amenzi celor care nu au purtat mască, dar și celor care au încălcat restricțiile de deplasare.

„La activităţi au participat 271 de forţe de ordine, fiind verificate 81 de societăți comerciale, precum şi 112 mijloace de transport persoane, dintre care 50 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 289 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 74.500 de lei. Dintre acestea, 261 de sancțiuni contravenționale în valoare de 69.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 28 de sancțiuni în valoare de 4.500 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

coral