Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește azi un an. Meghan Markle și Prințul Harry au împărtășit un videoclip emoționant cu ei citind o carte bebelușului Archie pentru a sărbători prima lui zi de naștere.

În mult așteptat zi, Meghan a început dimineața prin a-i citi cu intonație și veselie o poveste despre ”Rața, iepure” lui Archie, pentru a celebra a primul lui an de viață. Iar tatăl, mândru, i-a filmat din spate, urmărind cu emoție povestea.

Cartea este una dintre poveștile preferate ale lui Archie, de aceea Meghan a decis să-l surprindă pe micuț citindu-i-o din nou de ziua lui.

De asemenea, jurnaliștii britanici care cunosc îndeaproape viața Regalității spun că Archie va avea parte de ziua lui de un tort fără zahăr, din ingrediente organice, și că se va juca în piscina casei, iar părinții lui vor intra în legătură video cu Familia Regală prin intermediul Zoom, pentru a primi urările de bine personal și vor vorbi cu Regina, dar și cu cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, verii lui Archie – George, Charlotte și Louis.

coral