Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Anul acesta implineste 66 de ani, insa fascineaza si acum cu frumusetea ei. Cantareata nu-si arata deloc varsta si a reusit sa-si mentina o silueta fara cusur de-a lungul anilor.

Anastasia Lazariuc a vorbit despre silueta ei, pe care si-o pastreaza inca din tinerete, dar si despre ce anume a facut sa arate atat de bine tot timpul. Celebra artista sustine ca o ajuta foarte mult genele, pe care le-a mostenit de la mama ei, dar si cateva trucuri pe care le-a furat de la cea care i-a dat viata.

„Fiecare femeie este inzestrata cu frumusete de la Dumnezeu, dar depinde si de noi si de baza genetica. Dumnezeu ne-a creat pe toti atat de diferit incat degeaba incerc eu sa dau sfaturi cuiva sau cineva mie, pentru ca noi trebuie sa ne cunoastem corpul si sa ne dam seama ce e bine si ce nu. Pentru mine un exemplu foarte bun a fost mama mea. De fapt, la noi in familie nu e nimeni gras, iar mama…Am furat foarte multe trucuri de la ea si abia cand am crescut mi-am dat seama cata intelepciune avea o femeie de la tara, simpla. Eu nu stiu cand mama mea dormea. Eu nu stiu cand se culca. Eu cand ma trezeam, ea era in picioare si facea ceva, eu ma culcam, ea ultima mergea la culcare. Era foarte activa’, a declarat Anastasia la „Vorbeste lumea’.

Mama ei a invatat-o sa fie activa

„Mama ne trezea devreme. Ne spunea cine se trezeste devreme, departe ajunge, dar avea dreptate. Ne spunea soarele s-a trezit, trebuie sa ne trezim si noi, cand merge soarele la culcare, mergem si noi’, isi mai aminteste Anastasia Lazariuc.

Artista a marturisit ca nu a mancat niciodata trei feluri de mancare la o masa, pentru ca nu e bine sa amesteci alimentele. In plus, ea a recunoscut ca are o slabiciune pentru…mamaliga, pe care o prepara destul de des si care a ajutat-o de-a lungul anilor sa isi mentina silueta.

„Imi place foarte mult mamaliga si este si foarte sanatoasa.(…) Una-doua cand nu prea am mancare sau vin din turnee. Ce sa fac de mancare? Fac repede o mamaliga, se face in cinci minute, si mai pun ce-o fi acolo pe langa ea’, recunoaste artista.

Anastasia Lazariuc nu mananca niciodata trei feluri de mancare la o masa

„Am fost invitata des la mese cu trei feluri de mancare, dar de obicei imi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adica un singur fel. De altfel, se spune ca nu este bine sa amesteci si asa e. Daca la o singura masa, intr-o ora, mananci si felul unu si felul doi si desert, bietul stomac mesteca si mesteca sau se depune grasime in stanga, in dreapta. Sigur ca exista niste reguli pe care trebuie sa le stim si sa fim constienti ca daca mancam mult si amestecat nu e bine deloc’ a povestit Anastasia Lazariuc.

Artista sustine ca a ajutat-o foarte mult in viata ceea ce a invatat de la mama ei, care i-a fost un exemplu foarte bun, dar si faptul ca a crescut intr-o familie iubitoare si calma, in care nu se facea niciun fel de exces.

Cand vrea sa slabeasca tine post

„Am fost sase copii la parinti, trei baieti si trei fete. Parintii mei au avut 11 copii din care 5 s-au pierdut. Parintii mei au fost ca Romeo si Julieta. Se iubeau foarte mult. (…) Am crescut intr-o familie foarte calma, in care mama cu tata se iubeau, se pupau de fata cu noi’, a dezvaluit artista.

Artista a mai spus ca nu a tinut niciodata o dieta, insa de cate ori i se pare ca a pus un pic pe ea, recurge la un truc inedit pe care l-a invatat de la mama ei. Mai exact, ea tine cateva zile post, renuntand complet la carne, lactate, oua si unt. „Dieta nu am tinut niciodata. Post, da. Asa m-a invatat mama. Eu nu am reusit sa tin cap-coada un post. Dar cand vreau sa mai slabesc, asta fac, tin post’, a declarat Anastasia Lazariuc. coral