Neti Sandu este o figură emblematică a televiziunii din România, generând și numoroase controverse pe baza podoabei sale capilare.

Mulți români au crescut alături de aparițiile pe micile ecrane ale lui Neti Sandu și, pe lângă informațiile prețioase pe care le aflam de la astre prin intermediul ei, și-a marcat cariera afișând, de fiecare dată, același look. În cele aproape 3 decenii de când se află la TV și-a menținut aceeași coafură despre care mulți au crezut că ar fi vorba, de fapt, despre o perucă.

În cadrul unui interviu recent, Neti Sandu a demontat acest mit și a spus adevărul despre podoaba capilară.

Neti Sandu s-a obișnuit de-a lungul timpului să fie întrebată despre părul ei. Mereu aranjat după aceeași coafură, cei care o admiră au susținut că podoaba capilară impecabilă a astrologului ar fi, de fapt, perucă. Iată ce spune Neti Sandu despre acest lucru!

Neti Sandu are sau nu perucă?

Neti Sandu are un program atipic, la care nu s-ar putea adapta majoritatea oamenilor. Trezirea are loc la 2 noaptea, atunci fiind momentul în care ea își începe ziua. După ce savurează cafeaua pleacă la muncă pentru a se machia și a-și aranja părul, care este, de altfel, natural, Neti Sandu punând accent pe această idee, pentru a elimina, încă o dată, orice zvon despre această controversă.

„La 02:00 mă trezesc! Eu încerc să dorm pe la 21:00, dar nu pot și adorm că mă prinde câte un film, mă mai uit și dorm cam patru ore pe noapte. După aceea, încerc să mai recuperez în weekend.

Uneori dorm și la prânz, dar nu pot să dorm relaxat. Știu că trebuie să mă trezesc, că am treabă, am de scris.

Mă trezesc, fac cafea, las apa să curgă o mie de ani până se încălzește și după aceea fac duș. După aceea beau cafeaua, după aceea vine mașina și mă duc în Pro. Treaba de redacție o fac prin telefon, Whatsapp, copy-paste și așa mai departe.

Mă duc, mă fardez, după aceea vine cineva la păr, mă aranjează la păr, care e natural, observați! E pe bune! Asta fac, la ora 06:00 se încheie și intrăm în emisie!”, a mărturisit Neti Sandu.

coral