Când ești fiica unuia dintre cei mai bogați oameni din România pare că niciun moft nu este prea scump. Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, și-a făcut apariția pe străzile din București cu o haină de mii de euro. Tânăra a demonstrat și de această dată că știe cum să se pună în valoare.

Alexandra, fiica lui Gigi Becali, a oferit o adevărată lecție de opulență

Gigi Becali pune foarte mult preț pe produsele de firmă, după cum a mărturisit Florin Nedelcu în exclusivitate pentru Playsport.ro. Dacă Luminița a reușit să-l păcălească pe finanțatorul FCSB că și-a luat o haină scumpă, Alexandra nu apelează la astfel de variante și aruncă sume impresionante de bani pentru ținutele sale.

Chiar înainte de Crăciun, Alexandra Becali a fost surprinsă în zona Dorobanți. După cum se știe deja, ea este o iubitoare a cafelelor și face orice ilegalitate în trafic pentru o astfel de băutură. De această dată, însă, nu a fost cazul. Dar altceva a atras atenția tuturor. Fiica cea mijlocie a latifundiarului din Pipera purta o pereche de pantaloni de piele, pantofi cu toc și o haină elegantă. La haina albă, care cu siguranță costă mii de euro, ea a asortat o poșetă Chanel de aproximativ 8.000 de euro.

Pentru că unei tinere afaceriste îi stă bine doar în lux, Alexandra Becali conduce și o mașină extrem de scumpă. Gigi Becali i-a făcut cadou fiicei mijlocii un Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al Bentley.

El este bărbatul care o însoțește peste tot

Gigi Becali are trei fiice pe care le tratează ca pe adevărate prințese. Alexandra, fiica mijlocie, se bucură de ceva timp de un Bentley Continental GT Mulliner. Se zvonește că achiziția a fost făcută după ce Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma.

Nu știm exact cât a dat patronul FCSB pe acest cadou, însă putem face o medie. Modelul standard Continental GT Mulliner Coupe costă în jurul de 250.000 de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge până la incredibila sumă de 350.000 de euro. La cum îl cunoaștem pe Gigi, sigur nu s-a mulțumit cu cel mai simplu model.

Alexandra Becali a fost fotografiată în zona de nord a Capitalei în timp ce ieșea dintr-o clinică. Pe lângă ținuta elegantă, s-a remarcat o geantă de la un celebru brand care costă în mod normal peste 5.000 de euro și un ceas care valorează 20.000 de euro. Frumoasa blondă a fost așteptată în tot acest timp chiar de „mâna dreaptă” a lui Gigi Becali, Ionuț Luțu.

Fostul fotbalist a vorbit la telefon, s-a învârtit pe lângă mașină și a așteptat ca Alexandra să-și termine treaba. Când a revenit tânăra, Ionuț Luțu i-a deschis portiera, a ajutat-o cu actele și s-a urcat repede la volan pentru a porni spre următoarea destinație. coral