Asistentii maternali din Baia de Arama, cei care au crescut-o pe Sorina de cand era un bebelus, n cred in mesajul trimis de copila si sustin ca a fost obligata sa citeasca de pe o hartie totul. Acestia ii acuza pe sotii Sacarin ca tin fetita departe de ei.

Asistentii maternali din Baia de Arama nu cred in mesajul Sorinei: „Sunteti niste nimicuri”

Zilele trecute sotii Saramat au primit un mesaj video in care apare Sorina, fetita pe care au crescut-o de cand era un bebelus si pe care au luat-o in America sotii sacarin. Sorina le vorbeste foarte formal celor doi si pare ca citeste de pe ceva sau repeta totul ca pe o poezie. Mesajul a fost extrem de dureros pentru familia Saramat.

„Doamna si domnul Mariana si Vasile Saramat, multumesc ca m-ati crescut pana la opt ani, sunt bine, in familia asta ei ma iubesc, si eu pe ei ii iubesc, ma ingrijesc, imi dau de mancare, am haine, profesoarele la scoala sunt foarte dragute, scoala e foarte bine, fac pian, fac inot, fac gimnastica, ii iubesc pe ei si ei pe mine. Ma cheama si pe mine Sacarin si va rog frumos sa nu mai ziceti prostii. Daca nu mai ziceti prostii o sa venim la voi in Romania, in vizita”, a spus Sorina intr-un filmulet publicat pe retelele de socializare.

Familia Saramat a ramas socata de acest mesaj si sustine ca sub nicio forma Sorina nu le-ar vorbi asa, pentru ca ei o cunosc si sunt cei care au crescut-o si aducat-o. Ba chiar sustin ca sotilor sacarin le este teama ca se va anula actul lor de adoptie si incearca prin toate modalitatile sa ii convinga sa isi retraga plangerea. Cei doi asistenti maternali au transmit un mesaj pe retelele de socializare, prin fiica lor Adelina.

„Am stat si am vazut de mai multe ori filmuletul si am observat cine a invatat-o pe Sorina poezia: pitigaiata doamna Sacarin (ii imita tonul vocii, de aia ne-am prins). Am vazut ca la inceput Sorina din instinct era sa spuna realitatea, sa zica ,,mami” in loc de Mariana!

Am mai dedus ca este santajata, ca daca spune tampenia aia de poezie si daca noi renuntam sa mai facem public ce proasta educatie primesc copiii de la familia Sacarin, ea o sa poata sa vorbeasca cu noi si o sa vina acasa, si sa spuna ca va iubeste, dar tot Ramona si Gabriel va numeste! Simte ea ceva, ca numele de mami si tati nu vi se potrivesc, sunteti niste nimicuri pentru aceste alinturi pe care nu le meritati”, a scris Adelina pe Facebook.

coral