News Flash:

Asta ne mai lipsea! Un senator PSD îi face propagandă lui Putin și atacă dur NATO și SUA

11 Martie 2022
1622 Vizualizari | 0 Comentarii
Senatorul PSD Ia i Maricel Popa face propaganda Rusiei si ataca America

Incredibil! Senatorul PSD Iași Maricel Popa a ajuns să critice vizita lui Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii în România.

În contextul în care România este membru NATO, iar Kamala Harris a venit la București pentru a discuta cu oficialii români despre întărirea flancului estic al Alianței în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina, reacția lui Maricel Popa este mai mult decât ciudată.

Maricel Popa a promovat un text critic legat de vizita vicepreședintelui SUA

Maricel Popa a promovat un text critic legat de vizita vicepreședintelui SUA, text care promova propaganda rusă și care critica Alianța Nord-Atlantică. Atitudinea lui Maricel Popa nu mai miră pe nimeni.

Ar trebui ca înalții oficiali ai statului român să ia atitudine și să ceară măsuri împotriva acestui personaj ce reprezintă interesele ieșenilor la cel mai înalt nivel. Maricel Popa a distribuit informația pe grupurile interne ale PSD Iași, informație preluată de alte persoane din anturajul său, ceea ce arată că aceștia sunt anti UE, anti NATO.

„Şi iată de ce vine Kamala la Bucureşti. Maximul pe care SUA l-a obţinut de la Polonia a fost OK-ul în ceea ce priveşte donarea MIG-urilor către SUA în schimbul dotării armatei Ucrainei cu F-16. Şi asta, reţineţi, se face gratis! Acum SUA are nişte MIG-uri pentru care trebuie să găsească transportator spre Ucraina. Polonezii au ieşit singuri din joc, iar nemţii au refuzat să primească acele avioane pe teritoriul lor. Astfel încât, venirea Kamalei Harris se face pentru a ordona autorităţilor române să preia transferul MIG-urilor către Ucraina. Dacă servanţii noştri vor accepta, totul ar echivala cu o sinucidere pentru noi. Oficial devenim parte a conflictului, iar Rusia poate considera că România i-a declarat război.

Ceea ce mi se pare extrem de îngrijorător este că SUA chiar îşi doresc începerea unui conflict major cu Rusia. Asta nu de ieri de azi, ci încă de la momentul loviturii de stat a „Revoluţiei Portocalii”. Nu-mi dau seama dacă este strict vorba de o încercare disperată de a se menţine în continuare numărul 1 mondial, dacă e o comandă a complexului militar american, sau – în virtutea ultimelor informaţii- dacă e vorba de „dosarul biologic” pe care ruşii îl aduc în faţă. Sau poate că avem de-a face cu un mix al tuturor acestor posibile cauze. Certitudinea pe care-o am este că, la ora actuală, SUA caută să pornească un război de proporţii. Iar asta e cea mai proastă veste pe care v-o dau. Un asemenea război va înghiţi cu rapiditate o mulţime de vieţi nevinovate. E ceva tragic.

De asemenea, teama mea este că nulitatea americană va găsi la Bucureşti nişte slugi care nu vor fi capabile să refuze ordinul venit de la Washington. Iar asta e tragic pentru că, dacă se va petrece, va însemna că o mână de trădători ne bagă cu forţa într-un război care nu-i al nostru. Suntem din nou într-o cumpănă a istoriei şi, din nou, sub vremi. Iată-ne continuându-ne istoria nefastă. Iar n-avem conducători, în timp ce românii sunt din nou cuprinşi de orbul găinii”, se arată în textul promovat de Maricel Popa, arată >bzi.ro

Ar trebui ca Maricel Popa să răspundă pentru afirmațiile făcute

Trebuie să vedem dacă toată clasa politică este de acord cu ceea ce a afirmat Maricel Popa, în frunte cu președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu liderul PSD, Florin Cîțu, președintele PNL, dacă europarlamentarii sunt și ei de acord cu afirmațiile unui lider politic, reprezentant al celui de-al doilea oraș al țării.

Ar trebui ca Maricel Popa să răspundă pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

În mod normal, acesta ar trebui să își dea demisia din PSD, din Parlamentul României și să facă un pas în spate din politică. Este foarte grav că Marcel Ciolacu a promovat un astfel de pensionar ca lider la nivelul Iașului. Toate acestea arată că PSD se va prăbuși în sondaje după această perioadă de guvernare tot mai plină de scandaluri.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 22 queries | Mysql time :0.042732 (s)