News Flash:

Asta schimbă tot! Adevăratul motiv al morții Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Cristina avea obiceiul să..”

13 Ianuarie 2020
3371 Vizualizari | 0 Comentarii

 

Decesul Cristinei Țopescu a fost declarat dumincă seară, după ce o vecină și prietenă a acesteia a sunat la 112. Femeia a realizat că se întâmplă ceva straniu cu prezentatoarea pentru că nu o mai văzuse de mult timp.

Cristina Țopescu a murit cu zile în urmă, nu se știe data exactă. Vecinii nu au mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni. Rețelele de socializare arată și ele o absență a jurnalistei, ultima sa postare fiind de Crăciun.

Cine este femeia care a sunat la poliție

Autoritățile au fost alertate de o apropiată a Cristine Țopescu. Ea era atât vecina, cât și prietena jurnalistei. A mărturisit că în primă fază nu s-a impacientat când nu a mai auzit nimic de la Cristina de ceva zile, pentru că era obișnuită cu acet tip de comportament. Ea a făut o declarație prin care explică felul în care s-au întâmplat lucrurile.

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani. Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii! Vă mulțumesc anticipat.

Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim.

Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

Fiți DECENȚI! Nu ați cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informații hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul”, a scris femeia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0894 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029962 (s)