“Dorian Popa este adevaratul motiv al divortului Andreei Balan de George Burcea?!” – este intrebarea care a aparut recent in mijlocul scandalului de divort al celor doi artisti. Unii dintre fanii vedetei au inceput sa vorbeasca mai mult decat trebuie, dupa ce au vazut un gest facut de aceasta recent.

Dorian Popa, adevaratul motiv al divortului Andreei Balan de George Burcea?!

Andreea Balan si-a surprins apropiatii si fanii cu postarea facuta chiar de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie. In loc sa publice o fotografie cu sotul ei, asa cum a facut in anii trecuti, cantareata a ales una in care apare alaturi de Dorian Popa si fiica sa cea mare, Ella. Odata cu aparitia acestei imagini, ea si-a provocat fanii prin mesajul pus la descriere, respectiv: “De Valentine’s Day, pun o poza cu @eusuntdorian. Ia sa vedem cate like-uri strangem”.

Printre numeroasele mesaje pozitive, vedeta a primit si critici. “Lol. Goana dupa like-uri!”, i-a scris o femeie, pe care o cheama Otilia, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Nu mica i-a fost surpriza acesteia cand a vazut ca Andreea Balan i-a raspuns: “Exact”, urmat de un emoticon care rade cu lacrimi.

Desi unii dintre fani au intrebat-o in acea zi de divort, artista a preferat sa nu raspunda in niciun fel. “Ce poza amuzanta, Ella e adorabila”, “Sunteti superbi, va pup!”, “Mai divortati? (n.r.: Andreea Balan si George Burcea)”, “La multi ani de Valentine’s day, tie si lui George!!”, “Cele mai multe like-uri” sunt doar cinci dintre comentariile stranse de postarea de mai jos.

Va reamintim ca in prima luna din acest an, Andreea Balan si George Burcea au mers intr-o vacanta in Mauritius impreuna cu fiicele lor si… unele lucruri s-au degradat extrem de mult intre ei incepand cu luna trecuta. Mai mult, in afara de aceasta postare, pe 14 februarie, sotia lui George Burcea a facut public un top al influencerilor din Romania – la acea vreme, Andreea Balan se afla pe a patra pozitie, dupa cum puteti observa in galeria foto a articolului.

coral