Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții pentru perioada următoare. Astfel, aceasta a prezis o surpriza în luna octombrie, legata de alegerile prezindentiale din Statele Unite. Potrivit acesteia, anul acesta omenirea vă asista la căderea lui Trump.

Jessica Adams, astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19

În luna februarie a acestui an, Jessica Adams, 56 de ani, și-a transformat radical stilul de viață. Și-a înjumătățit orele de lucru, și-a anulat toate evenimentele și întâlnirile pe care le avea notate în calendar și și-a abandonat locuința din Londra pentru a se muta în Tasmania, unde locuiește și acum alături de doi câini și o găînă.

„Știam că vă veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, a povestit ea.

Anul trecut, Jessica și-a avertizat cei trei milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare că lumea vă fi lovită de un virus, oferind și o dată cheie – 10 ianuarie 2020 – care s-a dovedit a fi chiar ziua în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se vă întoarce pe dos”, a declarat ea.

La începutul acestui an ea a mai prezis o „surpriză în octombrie”, legată de alegerile prezidențiale din SUA, care ar putea însemna „căderea lui Trump”.

„Surpriză în octombrie? Vedem acest ciclu când președinți, prim-miniștri, premieri și senatori sunt înlăturați de la putere prin vot. Se îmbolnăvesc și demisionează”, a scris ea. Și în acest caz ea a ales o dată cheie – 1 octombrie – care a fost și ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19.

Anterior, ea a mai prezis ieșirea Marii Britanii din UE și ruptura dintre cei doi prinți Wiiliam și Harry.

coral