Dincolo de toate scenariile creionate de-a lungul timpului, Brigitte si Florin Patrama se inteleg de minune, dand cu tifla tuturor carcotasilor, iar afacerea pe care au pus-o pe picioare functioneaza la parametri normali.

Brigitte e shaormareasa si se simte excelent in aceasta postura. Stie sa gateasca si se misca ”natural” in bucatarie, considerandu-se chiar o ”regina” din acest punct de vedere. Dar clientii sunt incantati si de plescavita, o chiftea de origine sarbeasca pe care chiar Brigitte o prepara. Sunt zile in care face si cate 200 de portii pe zi.

„In ultima vreme am mancat exclusiv aici. De obicei mananc plescavita la farfurie, fara paine, cu o salata si cu 10 cartofi prajiti pe care pun sos picant. Sau, cand vreau sa variez, in loc de plescavita pun carne de shaorma. Cateodata mai punem pizza la cuptor, o facem jumi-juma si mancam calda aici, la masuta. Asta dupa ora 13.00, cand se mai termina fluxul mare de clienti si avem timp sa respiram. Nu m-am plictisit si nici nu m-am ingrasat. Mancarea de fast-food poate fi sanatoasa daca stii cum sa o mananci si ce sa combini. E carne curata, la gratar, cu salata, ce poate fi rau? Chiar si copiilor mei le iau seara acasa mancare de aici sau vin ei, dupa scoala”, marturiseste Brigitte.

Florin Pastrama, pe de alta parte, se rasfata cu acelasi meniu: „Ce mananca ea mananc si eu. Cateodata, seara, mai mananc bataie”, glumeste Florin, potrivit click.ro.

Brigitte Pastrama despre fostul iubit: ”Tot timpul m-a inselat”

Brigitte Pastrama a povestit despre cum din cauza fostului a fost nevoita sa inchida magazinul pe care il avea, intr-un mall din Bucuresti. Cat timp ea a participat la show-ul Ferma, Cornel a ramas responsabil sa se ocupe de afacere, insa nu a fost capabil.

„Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu platise chiria si nu a mers dupa marfa. Nu mai conteaza. El este un baiat pe care eu l-am facut sa para ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat si l-am facut sa arate intr-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis ca el a lucrat in Dubai, dar nu a lucrat niciodata. El provine din Targoviste. El este un barbat care tot timpul m-a inselat. El m-a parasit de doua luni intr-o luna”, a declarat Brigitte Pastrama.

coral