News Flash:

Atenție, clujeni! Se lucrează la drumul dintre Ploscoș și Turda

27 Mai 2021
368 Vizualizari | 0 Comentarii
lucrari intretinere drum ploscos turda

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumul județean 161B Ploscoș - Turda.

Acestea vizează un sector în lungime de peste 13 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 11+395 și 24+544.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean se află în proximitatea municipiului Turda și realizează, totodată, joncţiunea cu drumul de acces spre Salina Turda, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judeţul Cluj”.

Vor fi executate, astfel, lucrări constând în realizarea, în zonele afectate, de fundație din blocaj de balast și piatră spartă, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea sau înlocuirea de podețe precum și tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.

În această fază se execută lucrări constând în săpături și realizarea de fundație din blocaj de balast și piatră spartă în zonele afectate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lucrari intretinere drum ploscos turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047587 (s)