Tot mai mulți clujeni se plâng că le sunt deteriorate mașinile în parcările din oraș. O clujeancă spune că în ultima vreme au fost foarte multe incidente in care s-au spart noaptea cauciucurile masinilor.

Alți clujeni se plâng că le sunt zgâriate mașinile parcate. „In ultima vreme au fost foarte multe incidente in care s-au spart noaptea cauciucurile masinilor. Sunt tot mai multi care isi gasesc masinile in parcare cu toate cauciucurile sparte (înțepate în minim 5-6 locuri, ca sa nu mai poată fi recuperate).

Azi noapte s-a intamplat in Marasti, saptamanile trecute s-a intamplat in Feleac, la zeci de masini. Daca mai sunt pagubiti, poate facem o plangere comuna, sau poate are cineva filmari cu autorul (autorii), sa poata fi identificati?”, a scris o clujeancă pe grupul Info Trafic Cluj.

Zilele trecute, un bărbat pe bicicletă a fost surprins de camerele de bord în timp ce vandaliza mai multe mașini din Cartierul Mărăști. Acesta nu doar că a zgâriat mai multe mașini, dar a și spart roțile autoturismelor.

„La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 2, 3 și 7 au fost înregistrate, până în acest moment, un număr de 12 plângeri ale unor persoane care, în cursul zilei trecute, și-au găsit autoturismele parcate, cu zgârieturi la nivelul caroseriei și/sau anvelopele sparte.

Verificările au relevat faptul că în noaptea de 14/15 august a.c., persoane necunoscute au zgâriat, cu ajutorul unui obiect ascuțit, portierele și caroseria, respectiv au înțepat anvelopele mai multor autoturisme, aflate parcate pe mai multe străzi de pe raza cartierelor Mărăști și Între Lacuri ( străzile Anina, Ialomiței, Dorobanților, Cibinului, Răsăritului, Alexandru Vaida Voievod, Tulcea, Oltului, etc.).

În toate aceste situații au fost deschise dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Persoanele care dețin orice informații de interes cu privire la autor/autori, sunt rugate să se adreseze secțiilor de poliție urbană anterior amintite sau să apeleze, de îndată, numărul unic de urgență 112!”, a transmis IPJ Cluj.

coral