Mai mulți floreșteni s-au plâns că în ultima perioadă le-a bătut la ușă o femeie care le-a povestit că a fost trimisă din partea unei rude, în legătură cu o problemă. Cel mai probabil, femeia urmărea să îi înșele pe cei care i-au deschis ușa.

„Este o doamnă care bate pe la uși și spune că vine din partea unei rude plecate în străinătate. Tocmai ce a fost și la mine, dar nu s-a potrivit povestea. A mai pățit careva astăzi? Mie mi s-a părut că umbla cu înșelătorii. Zicea că vine din partea unei rude (la mine a fost că din partea fratelui(, nu îi dă numele, se așteaptă să scapi tu un nume. Și dacă tu îi topt pui întrebări ca să afli numele, zice că a greșit adresa”,  a scris Tony, un floreștean, pe rețelele de socializare. 

Ca vine din partea rudei X(la mine a fost ca din partea fratelui)… nu ii da numele, se asteapta sa te scapi tu cu un nume. Si daca tu ii tot pui intrebari ca sa afli numele zice ca a gresit adresa.

Din fericire, până acum nimeni nu a fost înșelat, deoarece, din relatările floreștenilor pățiți, povestea femeii nu era suficient de bine pusă la punct. Așadar, nimeni nu știe cu exactitate modalitatea prin care dorea să îi înșele. 

Mariana, o femeie din Florești, s-a plâns că și ea s-a intersectat cu o femeie care avea o poveste asemănătoare. 

Bianca, o tânără, a povestit că cineva a sunat insistent la telefon, dar nu a răspuns, fiindcă nu aștepta pe nimeni în vizită. 

Această femeie a fost văzută acționând în zona Profi-Eroilor, așa că aveți grijă cui deschideți ușa!

 

coral