Unii agenti economici au ca singur scop: CÂȘTIGUL financiar, in detrimentul respectării oricăror reguli și cu o lipsă evidentă de moralitate. Sorin Claudiu Susanu, un reprezentant al protecției consumatorului din Brașov a publicat pe Facebook câteva fotografii cu paginile unor cărți pentru copii, în care se pot observa greșeli gramaticale. 

Cadoul ar fi unul perfect pentru Crăciun, datorită poveștilor, dar Susanu le recomandă părinților să fie atenți ce cărți le cumpără copiilor de Crăciun. 

„Consider ca unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru copiii noștri este o carte. Este una dintre cele mai bune modalități pentru a le dezvolta capacitatea intelectuala și cultura generala. Cu toate acestea, NU RECOMAND „cărțile” din imaginile alăturate, deoarece acestea vor face mai mult rău decât bine copiilor care le vor citi și vor vedea greșelile gramaticale existente. Cu siguranta vor fi extremi de confuzi si este posibil sa asimileze aceste greșeli considerandu-le corecte”, a declarat şeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Braşov, Sorin Claudiu Susanu.

coral