O mămică din Cluj-Napoca a tras azi o sperietură după ce un bărbat necunoscut a încercat să o abordeze pe fiica ei de 13 ani care o aștepta în mașină într-o parcare din centrul Clujului., arată Ziar de Cluj.

”Am parcat lângă parcul Ștefan cel Mare . Am lăsat fetița de 13 ani in mașină, iar acest individ a avut grijă ca atunci când m-am îndepărtat de mașină să o abordeze. Atenție la parcuri și parcări, omul este ff hotărât. Fata mea a știut ce să facă”, susține femeia.  

Mămica l-a abordat pe bărbat și i-a cerut explicații, acesta menționând că a vrut doar să îi spună poftă bună pentru că a considerat-o ”simpatică”. 

-V-ați apropiat de mașină și ați întrebat-o ce? 

-Am întrebat-o poftă bună 

-Poftă bună? Era cu geamul închis. De ce v-ați apropiat de mașină? Eu am fost aici lângă dumneavoastră și mie nu mi-ați urat nici poftă bună, nici spor la plată. 

-Eram prea ocupat. Mi s-a părut mai simpatică decât dumneavoastră. Sper că nu v-ați speriat. 

-Nu că s-a speriat ea. Mă duc să îmi cer scuze? 

-Ce ar fi să vă faceți un consult psihologic? 

-M-am gândit, numai că costă. Dacă îmi oferiți 1000 de lei poate o să îmi fac. Nu sunt ca alții care cer 1 leu, eu cer 1000 de lei. 

-De obicei abordați, așa fetele? 

-Băieții niciodată nu i-am abordat, pentru că nu îmi plac băieții.  

-Pe cele mici de ce le abordați? 

-Nu am văzut dacă e mică sau mare. 

Ulterior bărbatul a fost condus la Secția de Poliție.  

Se pare că acesta nu se află la prima abatere. O femeie recunoaște că este prezent adesea în magazinul în care lucrează și le agasează pe vânzătoare.

”Eu pe asta l-am dat afara din Magazin, pt ca se lega de angajate aiurea.. Si face scandal. Are probleme psihice omul”, potrivit femeii. coral