Dosar penal pentru un bărbat din Cluj-Napoca, după ce acesta ar fi profesat mai mult timp ca medic estetician, fără a avea însă drept de practică.

Polițiștii au făcut percheziții în cabinetul pe care acesta îl avea în Cluj și au ridicat de acolo mai multe substanțe și ustensile folosite în timpul intervențiilor.

Bărbatul de 34 de ani profesa de mai mult timp ca medic estetician și avea cabinete atât în Cluj-Napoca, cât și la Londra. Pe conturile de socializare individul posta des fotografii cu rezultatele muncii sale sau chiar din timpul intervențiilor.

Polițiștii au intrat pe fir și au descoperit că bărbatul profesa în cabinetul din Cluj-Napoca, fără a avea însă atestate legale, fiind ajutat de un alt individ, în vârstă de 32 de ani.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat de la cabinet mai multe substanțe și seringi folosite în timpul intervențiilor estetice.

Acum, polițiștii au deschis dosar penal pentru înșelăciune și exercitare fără drept a unei profesii. În timp ce suspectul este cercetat în libertate, anchetatorii încearcă să ia legătura cu persoanele care au apelat la serviciile sale, dar și să stabiliească prejudiciul.

coral