News Flash:

Athos Salomé, Nostradamus al zilelor noastre, previziuni sumbre pentru 2022: „Începe al Treilea Război Mondial”

5 Octombrie 2022
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Athos Salom

„Nostradamus al zilelor noastre”, pe numele său real Athos Salomé, s-a născut în Brazilia și are 36 de ani. Bărbatul a prezis, de-a lungul timpului, moartea Reginei Elisabeta a II-a, încercarea lui Elon Musk de a deține Twitter, dar și pandemia de Covid-19. De curând, Athos Salomé a transmis informații despre cel de-al Treilea Război Mondial, strâns legat de invazia Rusiei în Ucraina.

„Știința a demonstrat că abilitățile mele sunt reale. Acum câteva luni lista mea de predicții a trecut prin analize tehnice și nu s-a dovedit că ar exista înșelătorii”, a explicat el.

„Pe lista mea scria și că regina Elisabeta a II-a va muri și că în 2022 va începe Al Treilea Război mondial. A fost confirmat după invadarea Ucrainei de către Rusia”, a mai spus Athos Salomé.

Cine este Athos Saloméa, cunoscut ca fiind „Nostradamus al zilelor noastre”

În urmă cu ceva timp, Athos Salomé a spus că încă de la o vârstă fragedă și-a dat seama că este diferit de ceilalți oameni din jurul lui. De multe ori, recunoaște el, s-a îndoit de abilitățile sale, asta pentru că spunea lucruri improbabile, dar care până la final se adevereau.

„La 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni, cu mai multă înclinație spre a simți, a auzi și a vorbi despre evenimente asupra cărora nu aveam niciun control. Uneori m-am îndoit de mine, pentru că spuneam lucruri improbabile, dar care s-au adeverit la scurt timp”, a spus Athos Salomé.

Athos Salomé a făcut o serie de previziuni sumbre legate de cel de-al Treilea Război Mondial, care ar fi început deja,  odată cu încercarea Rusiei de a invada Ucraina. De asemenea, bărbatul din Divinópolis, Brazilia, a dezvăluit că planeta ar urma, tot anul acesta, să se confrunte cu un război nuclear.

Potrivit bărbatului, știința a demonstrat că abilitățile sale sunt autentice, astfel că în urmă cu doar câteva luni, lista lui de previziuni a fost supusă unui studiu tehnic. Rezultatele nu s-au dovedit a fi înșelătorii, după cum a explicat chiar prezicătorul.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0975 (s) | 22 queries | Mysql time :0.025331 (s)