News Flash:

Au fost constatate 31 de sancţiuni contravenţionale în urma activităţilor poliţiştilor, desfăşurate în Dej

25 Ianuarie 2019
1654 Vizualizari | 0 Comentarii
dej

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej şi cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier pe zona de competenţă teritorială.

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej în colaborare cu cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul perticipanţilor la traficul rutier.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Dej, pe D.N. 17 pe raza comunei Cuzdrioara şi D.N. 1C pe raza comunelor Căşeiu şi Câţcău.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost controlate şi verificate 53 de vehicule şi au fost legitimate 64 de persoane. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 27 pentru abateri de la prevedrile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză iar celelalte 15 pentru alte abateri de la legislaţia rutieră în vigoare.

De asemenea au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale O.U.G. 97/2005 republicată, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sanctiuni acticitati politie dej
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035266 (s)