Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 103K Căpușu Mare – Agârbiciu – Râșca.

Acestea au vizat un sector în lungime de peste 15 kilometri, de la kilometrul 12+767 până la kilometrul 27+955.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum judeţean reprezintă o rută de acces alternativă, diferită de cea pe care o oferă drumurile naţionale, spre una dintre cele mai importante zone montane şi turistice din judeţ, inclusiv spre staţiunea Fântânele – Beliş”.

Astfel, după ce în prima decadă a acestei luni a fost asfaltat sectorul de drum în lungime de 10 kilometri situat între kilometrul 17+955 și kilometrul 27+955, a fost finalizată și asfaltarea sectorului de aproximativ 5,2 kilometri situat între pozițiile kilometrice 12+767 și 17+955.

În prealabil, au fost executate lucrări constând în plombări, tratarea burdușirilor, realizarea de șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Pentru completa finalizare a lucrărilor, în perioada imediat următoare vor mai fi realizate și completate acostamente și vor fi executate marcaje și semnalizare rutieră.

 

coral