Consiliul Județean Cluj a finalizat, în cadrul lucrărilor de intervenție imediată, asfaltarea drumului județean 161G care străbate localitățile Pălatca și Vaida Cămăraș.

Lucrările de remediere au vizat mai multe tronsoane situate pe drumul județean 161G Sucutard – Chiriş – Petea – Pălatca – Vaida Cămăraş – DN 16,  de la km 0+000 la km 18+406.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Suntem foarte aproape de îndeplinirea obiectivului principal al acestor lucrări, respectiv acela de a asigura pe acest drum județean condiții de circulație normale. În ceea ce privește continuarea operațiunilor complexe, de reabilitare și modernizare, noua licitație pentru execuția lucrărilor se află în plină desfășurare.”

Pe sectoarele de drum recent asfaltate urmează să fie executate lucrări de realizare a acostamentelor și de decolmatare a șanțurilor și a podețelor.

În perioada imediat următoare va fi demarată asfaltarea și pe raza localității Sucutard. În această fază a investiției antreprenorul lucrărilor execută așternerea stratului de piatră cu cilindrare precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

 

coral