Lucrările de asfaltare demarate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul de drum lacul Micești – Tureni, situat pe drumul județean DJ 103Z, au fost finalizate.

A fost, astfel, asfaltat tronsonul situat între km 6+600 și km 8+875. În același timp, continuă în ritm alert și se apropie de finalizare lucrările de întreținere derulate pe restul sectorului în lungime de peste 12 kilometri dintre km 6+600 și km 18+975.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am finalizat asfaltarea acestui tronson care se adaugă celor peste 10 km ai drumului județean 103Z pe care i-am asfaltat în anii precedenți. În acest fel, cea mai mare parte a acestui drum recent preluat de noi și care străbate o zonă cu numeroase obiective de interes turistic și de agrement se prezintă în condiții foarte bune“.

În ceea ce privește sectorul cuprins între km 8+875 și km 18+975, acesta a fost asfaltat în cursul anilor 2020 și 2021. Pe acest sector lucrările continuă cu operațiuni constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea de șanțuri în vederea asigurării scurgerii apelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor și refacerea timpanelor.

Lucrările se vor finaliza cu realizarea de marcaje rutiere specifice.

 

coral