News Flash:

Au fost finalizate lucrările de modernizare a Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase

19 Ianuarie 2023
415 Vizualizari | 0 Comentarii
Au fost finalizate lucr rile de modernizare a Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Boli Infec ioase

Consiliul Județean Cluj și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară din subordinea forului administrativ județean, au finalizat lucrările de modernizare a unor cabinete și spații din incinta Ambulatoriului Integrat, situat pe str. Moților nr. 19.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să investim în sănătate. Dorința noastră este aceea de a contribui la îmbunătățirea calității infrastructurii medicale, astfel încât serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde.”

Pentru materializarea acestei investiții, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, nu mai puțin de 1.117.370 de lei.

Principalele operațiuni efectuate au constat în dezafectarea instalațiilor vechi și a finisajelor existente, înlocuirea pardoselilor, refacerea circuitelor electrice și a instalațiilor sanitare, aplicarea unor noi soluții de finisaj, precum și montarea obiectelor sanitare noi.

La parterul corpului A au fost modernizate cabinetele de oftalmologie, alergologie, ortopedie pediatrică și sala de recoltare. La etajul 3 al clădirii s-a intervenit asupra unor săli de tratament și a unor spații în care acum își desfășoară activitatea cabinetul de urologie, în cadrul căruia s-a realizat compartimentul de explorări funcționale renale. Nu în ultimul rând, la etajul 4 au fost modernizate cabinetele de ginecologie, balneologie și diabet, fiind, de asemenea, realizat un spațiu pentru sterilizare.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2023_01_19_at_13.41_.19_.png
lucrari modernizare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0984 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034058 (s)