Procurorii DIICOT care se ocupa de anchetarea crimelor din Caracal au reluat, luni dimineata, cautarile in casa si curtea lui Gheorghe Dinca.

Anchetatorii au reluat cautarile, luni, dupa ce duminica au ridicat noi probe care urmeaza sa fie analizate.

DIICOT a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca in urma cercetarilor facute in locuinta lui Gheorghe Dinca au fost gasite si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, care urmeaza sa fie „procesate”. Surse judiciare au spus ca este vorba de probe din podul casei, dar si despre haine care, la prima analiza, nu ar fi ale Luizei.

Duminica a fost prima zi in care anchetatorii au intrat in casa lui Dinca, primul loc verificat fiind podul. De asemenea, verificari au mai fost facute si in curtea casei, care are o suprafata de cateva mii de metri patrati.

Gheorghe Dinca a recunoscut, la audieri, ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, in jurul orei 12,00, atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112, si ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el sustine ca a ucis-o si pe cea de-a doua fata, Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie, insa anchetatorii nu au reusit sa afle de la el unde i-a aruncat corpul.

coral