Cirstian Matei, primarul Municipiului Turda, anunță faptul că în cursul zilei de vineri, 24 martie, a fost pusă  “piatra de temelie” la prima bază sportivă de tip 1 din Turda! Anul acesta vom avea o bază sportivă modernă chiar lângă Turda Arena!

„Sunt foarte bucuros să vă anunț că lucrările la noua bază sportivă de tip 1 din Turda au început!
Sportivii din orașul nostru aveau nevoie de această bază sportivă, doar la fotbal sunt înscriși peste 200 de copii, iar condițiile actuale nu sunt cele mai bune. Astfel, prin construirea bazei sportive vom asigura copiilor și nepoților noștri cele mai bune condiții!


Ei merită totul! Și nu ne oprim aici, continuăm să le creăm condiții să se dezvolte frumos, fiindcă ei sunt motorul nostru!
Baza sportivă va cuprinde un teren sportiv de fotbal omologat UEFA și FRF, cu instalație de nocturnă și tribune amenajate pentru 500 de spectatori, precum și un teren sportiv mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis.
Va fi construită o clădire pentru vestiare și administrativ, precum și o parcare pentru autovehicule și autocare.
Această bază sportivă modernă va contribui la dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru și va oferi fiecărui copil care își dorește să practice sport cele mai bune condiții. Alături de Sala Polivalentă, această bază sportivă va fi o sursă de mândrie pentru comunitatea noastră.
Proiectul finanțat cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții, subprogramul „Complexuri sportive”, va asigura cele mai bune condiții pentru practicarea sportului de masă și în aer liber.”, arată Cristian Matei.