Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 109E Dej – Vad – limită cu județul Sălaj au demarat o serie de lucrări. Acestea vizează un tronson de drum în lungime totală de 15,29 kilometri, de la kilometrul 1+710 până la kilometrul 17+000.

De la demararea lucrărilor și până în acest moment au fost deja executate șanțuri, săpături la timpane și camerele de colectare, fundații de beton la camerele de cădere, tăieri de acostamente, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Lucrările se vor finaliza cu așternere de covor bituminos, fiind prevăzute și completări de acostamente, cosirea vegetației, curățarea șanțurilor și rigolelor și desfundarea podețelor.

Lucrările pe acest sector de drum judeţean au drept scop asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de siguranţă, drumul județean DJ 109E asigurând un trafic fluent între județele Cluj și Sălaj.

coral