Tiberiu Zelencz, primarul comunei clujene Mica, transmite că au început lucrările de modernizare la 30 de străzi din comună, respectiv Mănăstirea, Sânmărghita, Mica și Dâmbu Mare, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. 

În acest moment au început lucrările în două dintre localități, Mănastirea și Sânmărghita, urmând ca în perioada următoare să se intervină și în celelalte localități, cuprinse în acest proiect.

"Pot spune că, de când sunt primar, aceasta este cea mai mare investiție care se derulează la nivelul Comunei Mica, cu fonduri nerambursabile, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei", a transmis edilul comunei Mica.

Aceste lucrări au putut fi demarate abia după doi ani de la primirea finatațării, deoarece a fost nevoie de obținerea multor avize, a autorizației, drumuri la București, dar important este faptul că lucrările au început, deși mi-aș fi dorit mult mai repede să realizăm acest proiect, a mai transmis acesta.

"Știu că oamenii au multe așteptări, dar eu ceea ce am promis am și făcut. Nu sunt un om doar promisiunilor. Sunt adeptul faptelor, însă trebuie să avem răbdare, încredere și unitate dacă ne dorim o comună modernă, deoarece nu este ușor sa faci 2-3 ani, ceea ce alții nu au făcut timp de 26 de ani", a mai adăugat Tiberiu Zelencz.

"Totodată acesta a dezvălui și faptul că există și alte investiții gata de a fi pornite, însă lucrurile avansează greu din cauza birocrației. Mai avem și alte investiții care sunt pe punctul de a fi demarate și care se vor vedea în perioada urmatoare, însă din nou, din cauza birocrației, lucrurile avansează destul de greu", afirmă primarul comunei Mica.

coral