Aurelian Preda ar fi inventat o parte din problemele medicale si ar fi cheltuit banii ”la sauna de lux din Viena”, sustine nasa Anamariei Rosa.

Dezvaluiri incredibile facute de Meri Stipo, nasa fiicei vitrege a lui Aurelian Preda. Aceasta sustine ca Aurelian Preda invoca motive medicale pentru a strange bani si a merge la Viena acolo unde se trata ”la saune sau prin cluburi”. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul emisiunii Acces Direct. Redam dialogul dintre cei prezenti in studio, printre care si fiica lui Aurelian Preda si Meri Stipo (prin telefon), in Italia:

Meri Stipo: “Aurelian a inventat operatii la cap, operatii la spate, operatii la stomac, operatii peste tot… Sa stranga banisori, sa mearga la Viena, in cluburi si in saune…”

Mirela Boureanu Vaida: „Doamne fereste, stati un pic, ceea ce spuneti acum este grav”
Adriana Bahmuteanu: „Aveti dovezi, doamna?”

Meri Stipo: „Nu te intereseaza…”

Mirela Boureanu Vaida: „Spuneti ca banii pe care el ii strangea din imaginea de om foarte bolnav nu-i ducea la clinica in Viena ci ii ducea la saune? Ca am dat si noi imagini aici de la sauna de lux din Viena dar cu alta ocazie…”

Meri Stipo: „Da, printre ”tratarile” lui existau si saune!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Cu toate astea, Nicusor niciodata nu a fost cu Aurelian la Viena, la clinica. Si nici nu i-a cunsocutn pe cei doi, pe George si pe Marco (prietenii lui Aurelian Preda de la Viena n.r.)”

Meri Stipo: „Ei, deductie prin absurd!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Pofitm?”

Meri Stipo: „Deductie prin absurd, ce credeti?”

Mirela Boureanu Vaida: „Daca Aurelian nu-i ascundea nimic lui Nicusor, de ce nu-l lua si pe Nicusor la saune, la distractie? De ce-l tinea numai la boala?”

Meri Stipo: „Boala… la boala… Era si distractie!… Distractie cu partea din Romania, distractie cu partea din Viena!…”
Cauza reala a mortii, o boala care distruge imunitatea, asociata cu…

O alta dezvaluire incredibila facuta de nasa din Italia a Anamariei Rosa Preda este ca intrepretul a murit din cauza unei boli care i-a afectat imunitatea si care este extrem de cunoscuta.

Mirela Boureanu Vaida: „Pe de alta parte, doamna Stipo, Aurelian a murit din cauze grave, din cauza de caner la pancreas, am inteles!”

Mara Banica: „Mirela, apropo de asta… o rog pe doamna Meri sa nu spuna ca nu este ok. Sa nu dati diagnostice la televizor… Mie, aseara mi-a spus ca Aurelian a murit de fapt dintr-un alt motiv, nicidecum cancer la pancreas.”

Adriana Bahmuteanu: „Este posibil, da!”

Mara Banica: „Este adevarat, Meri? Dar nu spune numele bolii…”

Meri Stipo: (…neinteligibil) „la Viena”

Mirela Boureanu Vaida: „Ana, tu stiai asta sau afli in direct?”

Anamaria Rosa Preda: „Nu, nu stiam! Am mai auzit, dar nu am nici o certitudine!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Ca a avut o alta boala incurabila? Una destul de des asociata cu ceea ce vorbim noi aici?… Doamne, Dumnezeule…”

Adriana Bahmuteanu: „Aurelian a vrut sa tina discretia vizavi de problemele de sanatate.”

Mara Banica: „Nu spui, cand ai o astfel de boala e greu!”

Mirela Boureanu Vaida: „E acea boala la care iti scade imunitatea total, sa inteleg.”

Mara Banica: „Da, total! O boala autoimuna care se dobandeste stiti cum, nu mai conteaza.” coral