De mai bine de un an de zile autobuzul 25N, autobuzul de noapte, care circula până la ora 01:00 nu mai este disponibil. Clujenii sunt supărați, mai ales că acum restricțiile s-au relaxat și se poate sta până mai târziu în oraș.

„Candva, pana acum un an si jumatate, avea si urbea de pe Somes o forma de transport de noapte.Sistat cu ocazia lockdown-ului dupa mai mult de un deceniu, 25N-ul nu a mai fost reintrodus vreodata.Ridicarea restrictiilor, deschidersa scolilor/facultatilor si a localurilor/evenimentelor culturale surprinde orasul de pe Somes fara vreo forma de transport public dupa 23:00”, a scris Măcicășan Tudor, un clujean, pe rețelele de socializare.

Între timp, în București, celor 25 de trasee de autobuz care circula toată noaptea li s-au alăturat și tramvaiele de noapte pe inelul principal al orașului, pe liniile 1 și 10.

Autobuzul circula pe traseul cartierul Manastur (Bucium) – Izlazului – Motilor – 21 Decembrie – T. Mihali – cartierul Gheorgheni (Unirii), cu intoarcere cartierul Gheorgheni – N. Titulescu – P-ta A. Iancu – Memorandumului – Calea Manastur – Primaverii – cartierul Manastur (Bucium). Transportul se va efectua cu autobuze.

coral