News Flash:

Avocata lui Cioaca: "Exista date care arata ca Elodia a parasit tara in septembrie 2007"

1 Martie 2013
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Cioaca
Avocata fostului politist Cristian Cioaca a cerut, joi, la Curtea de Apel Brasov, care judeca recursul in dosarul de infractiuni informatice, conexarea acestui dosar cu cel de omor, sustinand ca are date de la Interpol care ar arata ca Elodia Ghinescu ar fi parasit tara in septembrie 2007. Avocata Maria Vasii a cerut instantei conexarea dosarului de infractiuni informatice cu cel de omor, sustinand ca hotararea de declarare a decesului nu ar fi avut relevanta pentru solutionarea cauzei.

"Au existat suspiciuni ca noi ne ascundem dupa afirmatia ca Elodia ar fi moarta. Noi nu contestam nicio imprejurare data de lucrarile dosarului si cerem sa fie aduse la lumina. Astazi (joi - n.r.), in sala de judecata am depus dovezi judiciare din dosarul de omor, pe care sunt pregatita sa vi le aratam", le-a spus Vasii jurnalistilor la iesirea din sala de judecata. Ea a precizat ca exista dovezi judiciare care arata ca expertiza facuta asupra laptopului Elodiei confirma ca avocata ar fi lucrat pe laptoptul respectiv dupa data de 30-31 august 2007 si ca ar fi redactat o cerere de amanare intr-o cauza pe care o avea pe rol in instanta in 6 septembrie, cerere care poarta semnatura Elodiei.
"Asistenta Elodiei spune ca nu a lucrat pe laptop in acea perioada. Aceasta afirma totusi ca acea cerere a depus-o dansa, ca o cerere de amanare intr-o cauza care avea termen in 6 septembrie. Dar, interesant este ca aceasta cerere inregistrata la Registratura Judecatoriei Brasov la 6 septembrie are semnatura Elodiei. Or din acest context, daca ea a fost redactata dupa data de 29 august, ce cauta clientul meu in arest?", a spus avocata.

Ea a mai spus ca la dosarul de omor exista dovezi ca Elodia Ghinescu ar fi parasit tara in septembrie 2007.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cristian cioaca infractiuni informatice interpol elodia ghinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018385 (s)