După apariția articolului în cotidianul Bună Ziua Iaşi referitor la reclamația unei foste angajate Spartan, avocata Ancuţa Bianca Greu (din Baroul Mureş) 1-a sunat pe unul dintre reporterii BZI și s-a recomandat a fi reprezentanta omului de afaceri Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan. Pe un ton amenințător şi intimidant, a cerut să fie scos articolul de pe site.

,,Scoateți mizeria de articol de pe site cât mai repede. Nu ați avut ce scrie ieri (13 iunie 2022), de Rusalii, şi aţi publicat articolul acesta. Nu mă interesează, vreau să vorbesc cu un şef să scoată articolul cât mai repede! Dați-mi urgent numărul de telefon al şefului!", a tipat avocata Ancuţa Bianca Greu

Acesteia i s-a transmis că în jumătate de oră va primi un răspuns. Nu a mai avut răbdare şi a sunat pe numărul de telefon al redacției BZI. Avocata a început să țipe, iar pe un ton intimidant şi amenințător i-a cerut şi secretarei să scoată articolul de pe site.

,,Scrieți numai mizerii! O să vă distrug! Scoateți articolul de urgență! Vreau să vorbesc cu un şef! Buna Ziua Iaşi, noapte bună!", a spus avocata Greu.

Secretara i-a transmis că va fi contactată de avocații cotidianului Bună Ziua Iaşi iar avocata s-a enervat.

Contactat telefonic, Ştefan Mandachi a susținut că va discuta cu avocata și aceasta va reveni cu un telefon. Însă nu a mai revenit şi nici nu a răspuns apelurilor telefonice ale reporterilor BZI.

 

coral