Sorina a plecat in vara in America, adoptata de familia Sacarin, dar familia Saramat, in sanul careia fata a crescut in ultimii 7 ani, spera ca ea sa revina in tara.

Dupa un scandal mediatic fara precedent, Sorina a plecat in vara in America, adoptata de familia Sacarin, dar familia Saramat, stabilita in Baia de Arama, unde fata a crescut in ultimii 7 ani, spera ca Sorina sa revina in mijlocul ei. Mai mult, Tribunalul Bucuresti a decis pe 21 octombrie deschiderea procesului privind nulitatea absoluta a adoptiei Sorinei. La mai bine de trei luni de cand Sorina si-a luat zborul catre America, insotita de sotii Sacarin, noii ei parinti, familia Saramat continua sa spere ca fetita de 8 ani pe care ei au crescut-o se va reintoarce in vila familiei din Baia de Arama.

Asa ca a solicitat Tribunalului Bucuresti redeschiderea dosarului adoptiei si judecarea cauzei in lumina unor falsuri pe care familia Saramat sustine ca le-au facut reprezentantii autoritatilor in speta respectiva. Pe 21 octombrie, avocatul familiei, Victor Dumitrica, a dat o veste mare tuturor sustinatorilor familiei Saramat, confirmand redeschiderea cauzei si acceptarea noilor probe depuse la dosarul anularii adoptiei.

In asteptarea urmatoarelor termene de judecata, avocatul Victor Dumitrica a postat o filmare socanta cu Ava, celalalta fata a familiei Sacarin, practic noua sora a Sorinei, care injura intr-un clip interzis minorilor. Pe langa filmarea care ar fi aparut pe contul de TikTok al Avei, avocatul familiei Saramat a povestit ce impresii i-au lasat celelalte clipuri realizate si postate de Ava Sacarin, pe care le-a vizionat.

”Ultimul racnet in materie de social media…Ca sa citez din marii clasici anonimi. Domnilor, o fi TikTok-ul asta ultima fita printre adolescenti, dar cand il folosesti in scopuri rasiste si defaimatoare, cred ca sensul aplicatiei a esuat. Am urmarit si eu ca „follower” clipurile regizate de „surioara” Sorinei pe TikTok. O parte numai, ca mi s-a facut lehamite imediat…
Lucrurile sunt clare:

Sorina este umilita cu media de 1 clip/zi inca de cand a ajuns pe taramul fagaduintei de nimeni alta decat persoana care a dorit-o atat de mult dupa ce a jucat in show-ul „Annie”…

Sa o vad pe fetita asta, pe care Familia Saramat a iubit-o atat de mult si a crecut-o atat de frumos, cum este pusa sa „danseze” ca un mascarici in clipurile acelea, ma doare nespus si ma revolta, deopotriva.

Toate clipurile au o aluzie clara la etnia Sorinei.

Ea este pusa de „surioara ei mai mare” sa „danseze” pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg departate, cu o mana in zona intima si cu cealalta pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamana izbitor cu o tigara artizanala din cannabis), in timp ce versurile melodiei din care Sorina nu intelege „o boaba” (se vede cum isi misca buzele nedeslusit) – pentru ca nu cunoaste limba engleza – includ expresia „N-Word”.
Ca sa fie limpede pentru toata lumea:

Muzica rap/hip-hop a luat nastere in suburbiile americane si a devenit imediat un fenomen in randul populatiei „de culoare”.

”Expresia „N-Word” face referire apelativul Nigger, Nigga asa cum erau numiti in America afro-americanii de catre proprietarii de sclavi in vremuri de trista amintire, apelativ care in zilele noastre este folosit ca o jignire de catre rasisti, xenofobi, sau cum vreti sa le spuneti.

Personal, nu am nimic cu acest fenomen muzical, ba chiar din contra, imi place. Am prieteni de culoare inca din perioada studentiei, cand am fost binecuvantat cu o bursa de catre statul francez pentru a-mi face cursurile de licenta la Dijon.

Dar avand astfel de prieteni, stiu ca atunci cand un alb foloseste „The N-word” impotriva lor este jignirea suprema.

Sorina, saracuta, nu stie…

—–

In alte clipuri, „surioara Sorinei” se manifesta explicit, spunand ca e satula de copiii nascuti in 2010 sau ulterior, mentionand expres numele Adam si Sorina, facand niste gesturi violente pe linia melodica a unei piese „hardcore” ale carei versuri suna cam asa:

„Fuck! Fuck! Fuck!
Pussy-Ass-Bitch…”

Halal monitorizare post-adoptie mai fac astia in state…”, a opinat revoltat Victor Dumitrica, avocatul familiei Saramat.

In familia ei din Statele Unite, Sorina are o sora, Ava, si un frate, Adam, la Baia de Arama asteptand-o sa se reintoarca Andreea, sora alaturi de care a crescut in ultimii 7 ani.

coral