Scene cumplite au avut loc în Caransebeș. Acolo un băiat de doar patru ani a fost aruncat de pe tobogan chiar de mama sa, în văzul lumii, după ce inițial tatăl a fost cel care l-a agresat. În urma incidentului, copilul a ajuns la spital, iar mama sa a fost internată la psihiatre.

Un caz de violență năucitor a avut loc în Caransebeș, astfel că martorii au alertat imediat poliția, căci victima a fost un copil de numai patru ani.

Copil de patru ani, victima mamei și tatălui său, în parc

Revoltător este faptul că agresorii minorului sunt chiar părinții săi. Din spusele celor care au luat parte la acest episod crunt, se pare că în urmă cu ceva timp, tatăl a fost cel care și-a agresat copilul, urmând ca, la o zi distanță, mama să își verse nervii pe el, aruncându-l de pe un tobogan, făcându-l astfel pe copil să sufere răni la nivelul capului.

”Cam de la un metru și jumătate, dacă nu mai bine, a dat cu el. Ieri sau alaltăieri, copilul a vărsat cafeaua pe jos și soțul ei (mamei), l-a luat și a șters cu fața lui pe jos”, povestesc martorii.

După ce minorul a fost aruncat de la înălțimea de 1,5 metri, într-un parc din zona Sălii Polivalente din Caransebeș, ceilalți părinți, aflați și ei cu cei mici la joacă, au sunat la numărul unic de urgență 112 și au alertat autoritățile. La scrut timp de la incident, la fața locului. au ajuns oamenii legii care au și ridicat-o pe femeie, dar și medicii care i-au oferit primul ajutor copilului.

Mai mult decât atât, băiatul a fost ulterior transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, în timp ce mama sa a fost internat forțat la psihiatrie pentru o evaluare.

De asemenea, în urma acestui incident teribil, repezentații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caransabeș au ajuns să facă verificări și la casa celor doi părinți violenți, acolo unde se mai află în grija lor încă trei copii, cel mai mic având vârsta de un an.

”Ca urmare a sesizării pe numărul de telefon de urgență a copilului, am primit informația că în Caransebeș a fost un incident nefericit. Drept urmare am luat legătura cu conducerea IPJ Caransebeș în vederea găsirii unei soluții cât mai urgente pentru copilul implicat in incident, dar și pentru ceilalți frați rămași în locuință. După discuțiile pe care le-am avut cu doamna doctor Liuba care este de gardă la SMUC, dumnealor au hotărât ca mama să rămână internată nevoluntar pe secția psihiatrie pentru evaluare, iar copilul rămâne internat 24 de ore pe secția Pediatrie pentru mai multe investigații. Rămâne problema celorlalți 3 frați, dintre care unul în vârstă de 1 an, pentru care o echipă din cadrul DGASPC s-a deplasat acum înspre Caransebeș, unde împreună cu un echipaj al Poliției Municipiului Caransebeș, se va deplasa la locuința copiilor în vederea găsirii soluției optime pentru micuți, a precizat Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caransebeș, scrie Antena 3.

coral