Băiețelul din Cluj, ucis de propriul tată, a fost înmormântat sâmbătă.

Durere fără margini pentru mama copilului de 8 ani din Cluj, ucis chiar de propriul tată, pe drumul dintre Filea de Jos și Lita, județul Cluj. Femeia și-a înmormântat sâmbătă copilul, după ce, în urmă cu o săptămână, îi anunțase disparația la Poliție.

 

 

Băiețelul în vârstă de 8 ani era dat dispărut de mama sa de pe 25 iulie, după ce și-a petrecut vacanța cu tatăl său. Marţi, oamenii legii l-au găsit pe micuţ mort, pe bancheta din spate a mașinii tatălui, în județul Cluj. Copilul era înjunghiat în piept. La scurt timp după descoperirea macabră, organele de poliție au reuşit să îl identifice pe tatăl bănuit de fapta abominabilă.

În momentul în care a dat cu ochii de poliţişti, Takács György, de profesie taximetrist, a încercat să se sinucidă. Tatăl copilului abandonat în mașină, după ce a fost ucis, s-a înjunghiat în zona pieptului și și-a tăiat venele, crezând astfel că va scăpa de pedeapsa aspră pe care o riscă în urma crimei odioase pe care a comis-o fără să se gândească prea mult la consecințe.

 

Ce mesaj a transmis mama copilului

Răpusă de durere, mama băiețelului a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Femeia a mărturisit că acesta a fost cel mai dureros moment din viața ei. Nu se gândea niciodată că va ajunge să își înmormânteze propriul copil. În același timp, Annamaria a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au susținut-o din punct de vedere moral.

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui”, a scris Annamaria Takacs pe contul ei de Facebook.

 

Totodată, mama băiețelului de 8 ani ucis de tată le-a transmis tuturor să aibă grijă de ei. Femeia i-a îndemnat pe cei care vor să-i aducă un omagiu micuțului să doneze la orice asociație caritabilă pentru copiii proveniți din categoriile vulnerabile.

„Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii.”, a mai spus femeia.

Sursa: monitorulcj.ro coral