Alin Gabriel Matei, ”băiatul de suflet” al lui Petrică Mâțu Stoian, mărturisiri dureroase după pierderea marelui artist!

Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii, însă l-a ținut alături de el pe ”băiatul lui de suflet”, pe Alin Gabriel Matei, un tânăr pe care l-a instruit așa cum a știut el mai bine. Au mers împreună la spectacole, au cântat împreună și au devenit tată și fiu. Atât de apropiați au fost Petrică Mâțu Stoian și tânărul cântăreț, Alin Gabriel.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru băiat, dar și pentru familia acestuia, prieteni foarte buni cu celebrul artist din Mehedinți.

Alin este devastat după pierderea cunoscutului artist de muzică populară. Tânărul a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj foarte emoționant, după ce a aflta vestea cruntă.

Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu. Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea!  Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică???? Pentru mine rămâneți NEMURITOR!????”, este mesajul transmis de Alin.

Petrică Mâțu Stoian și-a pierdut viața

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață, sâmbătă, fiind internat în stare gravă la spital. Celebrul artist de muzică populară a lăsat în urma lui numai durere, toată țară fiind tristă după ce Petrică a murit.

Mâțu Stoian era unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică populară pe care România i-a avut. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, totul a fost în zadar.

 

coral