Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat, ieri, chiar în faţa Spitalului Judeţean din Deva. Se luase la bătaie, din motive încă necunoscute, cu un bărbat cu zece mai tânăr. Trecătorii nu au intervenit, ba din contră, s-au amuzat şi i-au încurajat să se lovească. Abia când bărbatul mai tânăr a scos cuţitul le-a dispărut râsul. După ce a fost înjunghiată, victima s-a deplasat singură la spital.

Nu se ştie de la ce s-au luat cei doi bărbaţi care se amenţinţă unul pe altul în centrul oraşului Deva.

Conflictul este filmat de pe margine de nişte martori care par amuzaţi de situaţie. Chiar şi atunci când de la ameninţări, unul dintre combatanţi trece la lovituri. Bărbatul de 38 de ani reuşeşte să se ridice înainte ca o altă lovitură de picior să-l atingă.
Copleşit iniţial de lovituri, bărbatul de 38 de ani se repede la rucsacul căzut pe jos şi scoate un cuţit. Începe apoi să îl fugărească pe celălalt individ, cu zece ani mai în vârstă. În cele din urmă îl prinde.
 

Abia acum martorii sună la 112. Până să ajungă poliţiştii la faţa locului, victima a intrat pe picioarele ei în spital să ceară ajutor medicilor. A fost internat de urgenţă. După cercetarea la faţa locului, poliţiştii l-au reţinut pe agresor pentru tentativă de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice.

Se pare că acesta este recidivist, fiind eliberat în 2012. Şi victima şi agresorul sunt amândoi din Deva, iar poliţiştii vor să afle de la ce a pornit conflictul care putea duce la o tragedie.

coral