Un bărbat de circa 35 – 40 de ani a fost reținut de un grup de adolescenți, la mall -ul din Gheorgheni, după ce a intrat peste ei la baie și le-a făcut avansuri. 

Incidentul s-a produs joi, 3 iunie, în jurul orei 14.45, la Iulius Mall Cluj. ”Eram la serviciul de emigrări, de la Iulius Mall Cluj, când au venit în grabă circa 8-9 adolescenți de 14 – 15 ani, care împingeau un bărbat din spate. Era aproape reținut de aceștia, care nu voiau să îl lase să plece. Bărbatul era acuzat că a intrat peste tineri în baie și le-a spus dacă nu vor să le facă sex oral. A încercat cu mai mulți și până la urmă a fost scos afară, iar apoi tinerii l-au adus jos la Iulius Mall la biroul de emigrări, pentru că au crezut că acolo este secție de poliție”, a relatat un martor la incident pentru Știri de Cluj.

Bărbatul acuzat era foarte speriat, pentru că tinerii ar fi vrut să cheme poliția. ”Din ce am văzut, în cele din urmă s-au răzgândit pentru că oricum poliția l-ar fi amendat cu 500 de lei”, a mai spus cel care a asistat la incident. Tinerii cred că au fost urmăriți de acest bărbat suspect, care a intrat peste ei în baie.

Poliția Cluj nu a primit nicio sesizare despre acest incident. 

coral