Un bărbat de 47 de ani şi-a agresat soţia şi a distrus uşa de acces în imobil, iar când femeia a chemat poliţiştii, aceştia au constatat că bărbatul era urmărit naţional. Individul avea de executat o condamnare pentru mai multe infracţiuni rutiere.

„La data de 22 septembrie 2022, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au depistat în judeţul Prahova un bărbat în vârstă de 47 de ani, urmărit naţional”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Soția bărbatului a alertat poliția, marți, 20 septembrie, după ce individul a venit la locuința acesteia, i-a spart ușa și a bătut-o.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, mandatul fiind emis de către Judecătoria Cornetu, în data de 15 septembrie 2022. Totodată, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe numele bărbatului, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere”, a transmis azi Poliția Capitalei.

După atac, individul a fugit și a fost prins de polițiști în judeţul Prahova. Mașina i-a fost blocată în trafic de polițiști și dus la audieri.

coral